Avşa Adası Taksi Durağı ve Telefon Numarası

Avşa Adası‘nda tatilcilerin ulaşımını kolaylaştıracak olan dolmuşlar dışında, Avşa Adası içerisinde ulaşımınız için taksileri de tercih edebilirsiniz. Taksi ücretlerinin oldukça ekonomik olması sebebiyle de ada da genel olarak taksilerin tercih edildiğini görebilir, Avşa Adası Taksi Durağı‘ndan sizde bir taksi kiralayarak ada da ulaşımınızı kolayca gerçekleştirebilirsiniz.

Avşa Adası Taksi Durağı

Avşa Adası Taksi Durakları Nerede?

Avşa Adası’nda 3 adet taksi durağı bulunmaktadır. Bu taksi duraklarının 2 tanesi Avşa Adası merkezinde hizmet verirken, diğer taksi durağı Avşa Adası Yiğitler Köyü‘nde hizmet vermektedir. Avşa Adası merkezinde yer alan taksi durağının bir tanesi Avşa Adası iskele meydanında, diğeri ise Avşa Adası marketlerinden olan büyük Migros marketin tam olarak karşısında hizmet vermektedir.

Avşa Adası Taksi Durağı Telefon Numarası

numaralı telefonlardan Avşa Adası Taksi Durağı‘ndan kolayca taksi çağırabilirsiniz.

Avşa Adası Taksi Ücretleri Ne Kadar?

Avşa Adası'nda taksi ücretleri gideceğiniz yere göre değişiklik göstermektedir. Avşa Adası'nda gidilebilecek en uzak mesafe ada merkezinden ortalama 2,5 km uzaklıkta bulunan Yiğitler Köyü'dür. Yiğitler Köyü'ne taksi ücretleri ise ortalama 30 TL - 35 TL aralığında olmaktadır.

Avşa Adası Taksi Durağı Telefon Numarası Kaçtır?

Avşa Adası Taksi Durağı telefon numaraları (0266) 896 16 47 ve (0266) 896 13 66 olmaktadır. Bu numaralar ile iletişime geçerek Avşa Adası'ndan kolay bir şekilde taksinizi çağırabilirsiniz.

Avşa Adası Taksi Durakları Nerede?

Avşa Adası'nda 3 adet taksi durağı bulunmaktadır. Bu taksi duraklarından ilki iskele meydanında, ikincisi Avşa Camii'si yanında, üçüncüsü ise Yiğitler Köyü'nde bulunmaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir