Avşa Adası Otelleri Nerede

Avşa Adası’na daha önceden gelmemiş ve bu ilk gelişiniz olabilir. İş yoğunluğundan veya herhangi bir sorundan dolayı Avşa Adası’nda konaklama yapacağınız otel, motel, apart veya pansiyonlardan herhangi birisiyle görüşme sağlayarak rezervasyon işlemi yapmamaış olabilirsiniz. Ya da internet üzerinden yerinizi ayırmaktansa Avşa Adası’na gelerek otel seçimine kendiniz karar vererek konaklamak isteyebilirsiniz. Bu yazımızda sizlere bu konuda yardımcı olmaya çalışacağız.

Avşa Adası’nda ilk indiğinizde tanıtım amacı ile bir çok kişi sizle iletişime geçmeye çalışabilir. Tatile gittiğinizde istediğiniz tatil güzel, eğlenceli bir tatil geçirmek ise komisyoncu adı altındaki bu kişilerden uzak durmanızı öneririz.

Avşa Adası’nda Kaç Tane Otel Var Ve Neredeler?

Avşa Adası’nda toplamda 5 adet otel vardır. Bu oteller Antalya gibi tatil merkezlerinde ki gibi çok gelişmiş lüks oteller değildir. Ancak Avşa Adası‘nda ki çok kaliteli ve fiyatları da ekonomik olan otellerdir.

Avşa otelleri, belirli bir konumda ve birbirlerine yakın yerlerde yer almıyorlar. Ancak genellikle Avşa otelleri denize sıfır yerde hizmet vermektedir.

İskele meydanında indiğinizde adanın batı kısmında bir adet, doğu kısmında bir adet, iskele meydanının hemen ilerisinde bir adet, diğer otelleri ise Yiğitler Köyü’nde yer alıyor.

Avşa Adası merkezinde konaklama yapmak istiyorsanız tercih seçeneğiniz 3’e düşüyor. Bu otellerin tam konumuna ise google maps üzerinden kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.

Avşa Adası Otellerine Nasıl Gidilir?

Avşa Adası otellerinin bir çoğu Avşa merkezinde yer almaktadır. Avşa’da bulunan üç otel iskeleden indiğinizde yürüme mesafesindedir.

15-20 dakika yürüyerek Avşa otellerine ulaşabilirsiniz. Fakat yürümek istemiyorsanız iskelede bulunan taksiler ile de gidebilirsiniz.

Avşa Adası Yiğitler Köyü‘nde bulunan diğer iki otele ise yürüyerek gitmeniz biraz zor olabilir. Bu otellere ise Avşa Adası Merkez Cami’nin yanından kalkan dolmuşlarla veya taksi ile gidebilirsiniz.

Taksi veya dolmuşa gideceğiniz otelin ismini belirtmeniz halinde şoförler sizlere yardımcı olacaktır.

Avşa Adası Otelleri Fiyatları

Avşa Adası’nda bulunan 5 adet otel olduğunu yukarıda yer alan yazımızda belirtmiştik. Bu otellerin fiyatları birbirleri ile aynı değildir. Konaklama ücretleri her otelde farklıdır. Avşa Adası’nda ve otelde ucuz ve güzel bir tatil geçirmek istiyorsanız geleceğiniz zaman çok önemlidir.

Avşa Adası Otel Fiyatları Ne Zaman Ucuz Oluyor?

Avşa Adası otelleri Haziran ve Eylül aylarında çok uygun fiyatlarda konaklama imkanı sunmaktadır. Bunun sebebi Haziran ayının sezonun başlangıcı, hava durumunun sürekli olarak güzel geçmemesi gibi sebepler gösterilebilir. Eylül ayının da ucuz olmasında da aynı şeyler geçerlidir.

Havanın kötü olması da bazı durumlarda otel fiyatlarını etkilemektedir. Ucuz bir tatil geçirmek isterseniz Avşa hava durumuna da önceden göz atmanızı öneririz.

Fiyatların ucuz olması ise, sizin sezonda gittiğinizde almış olduğunuz hizmet ile Eylül ve Haziran aylarında alacağınız hizmet arasında bir fark yaratmıyor.

Avşa Adası Otel Fiyatları Ne Zaman Pahalı?

Avşa Adası otel fiyatlarının en yüksek olduğu zamanlar Temmuz ve Ağustos aylarıdır. Bu aylarda fiyatlar normal fiyatların neredeyse 2 katına kadar çıkabiliyor. Bu kadar yükselmesinde yoğun talebin de büyük bir önemi var.

Avşa Otelleri Haziran ve Ağustos ayı dışında özel günlerde de pahalı olabiliyor. Bayram tatilleri ve hafta sonlarında da fiyatlar yükselebilmektedir. Özellikle bayram tatillerinde yer bile bulabilmeniz bir mucize olabilir. Bu yüzden tatilinizi özel günlerde yapacaksanız önceden oteller ile iletişime geçmenizi öneririz.

Avşa Otelleri Temiz Mi?

Avşa Adası otelleri son derece temiz bir şekilde hizmet veriyor. Avşa’da kalacağınız bir çok yer de temizlik konusuna çok dikkat edilmektedir. İşletmeler ne kadar 10 yıldızlı oteller olmasa da temizlik konusunda herkesin takdirini kazanmayı başarmıştır.

Avşa otellerinde konaklayan bir misafirin çıkış yapmasının ardından oda temizliği baştan sona yapılır ve yeni gelecek olan misafirler için hazır hale getirilir.

Avşa Adası Otellerinde Temizliği Kimler Yapıyor?

Avşa Adası’nda otellerde çalışan bir çok personel mevcuttur. Avşa Adası’nda otellerde çalışan kişilerin bir çoğu Avşa dışarısından gelmektedir. Yaz aylarında çalışmak için gelen bu kişiler otellerin kapanmasının ardından Avşa Adası’ndan ayrılmaktadır.

Avşa Adası’nda iş ilanları farklı alanlarda bulunmaktadır. Eğer Avşa’da iş arıyorsanız ilgili sayfamıza göz atabilirsiniz.

Avşa Adası Otelleri Ne Zaman Açılıyor Ve Kapanıyor?

Avşa Adası’nın sezonu ortalama olarak 3 ay sürüyor. Bu aylar Haziran, Temmuz ve Ağustos aylarıdır. Avşa Otelleri ile birlikte diğer konaklama yerleri Mayıs ayının ortası ve sonrasında hizmete açılmış oluyor. Bu kadar geç açılmasının sebebi okulların kapanmamasından dolayıdır. Okullar bu ayda kapanmadığı için sezonda biraz geç açılmaktadır.

Avşa Adası otellerinin kapanış ayı ise Eylül ayının sonlarına doğrudur. Bazı oteller ise Ekim ayının ortasına kadar hizmet vermeye devam ediyor.

Avşa Otelleri Kışın Açık Mı?

Avşa Adası sadece yaz aylarından oluşan kısa bir sezona sahip. Kışın adada sadece yerli kişiler kalıyor. Bu kişiler de genellikle otel sahipleri gibi kişiler oluyor. Adaya kışın ziyaretçi sayısının çok az olması sebebiyle de kışın bir çok otel hizmet vermiyor.

Avşa Otelleri Hangi İmkanları Sağlıyor?

Avşa Adası’nda ki bir otelden rezervasyon yaptınız ya da Avşa Adası’na giderek orada bir konaklama yeri seçtiniz. Peki bu oteller hangi hizmetleri veriyor?

Avşa otelleri bir çok imkanı sunmaktadır. Bunlardan başlıcaları otellerin bir çoğunun kendine ait bir plajı olmasıdır. Otellerin kendi plajı olması kalan ziyaretçilerin çok daha rahat denize girmesini sağlıyor.

Avşa otellerinde sabah kahvaltısı ve akşam yeniği geç saatlere kadar devam edebiliyor. Bu sayede de erken uyanarak otel yemeğine yetişmenize gerek kalmıyor.

Avşa otellerinin bir başka sunduğu güzel hizmet ise Avşa diskolarına ücretsiz giriş olabilir. Avşa Adası gece kulüplerine bir çok ünlü geliyor. Gece kulüplerine gidip ünlüleri izlemek istiyorsanız ücret ödemeniz gerekiyor. Ancak bazı Avşa otelleri burada sizlere çok güzel bir hizmet sunuyor ve ücret ödemeden giriş sağlayabiliyorsunuz.

Avşa Adası Otelleri

Avşa Otelleri Ucuz Mu ?

Avşa otelleri bir çok tatil beldesinin sumuş olduğu fiyatlardan çok daha uygundur.

Avşa Otelleri Ne Zaman İndirim Yapıyor ?

Avşa otelleri sezon başlamadan ve sezon öncesinde büyük bir indirim yapmaktadır. Özel günler ve sezonlarda ise fiyatlar Avşa Adası'nda biraz daha yükseliyor.

Avşa Otelleri Güvenilir Mi ?

Avşa Adası otelleri işlerini son derece kaliteli yapan işletmelerdir. Temizliği, hizmeti ve daha bir çok konuda ellerinden geleni yaparak hizmet veren Avşa otelleri için güvenilirdir diyebiliriz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir